Uitbreiding op Balderbroek

Brammert en Tissie kinderwagen26 April was het dan zo ver, veel eerder dan verwacht. We zijn ouders geworden van een tweeling. Twee dagen eerder begon het, na dat ik ’s avonds terug kwam van de kroeg zat mijn lief op bed met hevige buikpijn. Het werd snel duidelijk dat het onontkomelijk was dat we even langs het ziekenhuis moesten.

Het bericht van de dienstdoende verpleging aan mijn lief was zeer ontnuchterend “U gaat bevallen”. we keken elkaar aan met een blik van; dat kan nog helemaal niet, de uitgerekende datum was immers 6 en een halve week later.

 

Twee dagen later was het dan zover, na een lange avond werden wij ouders van een zoon en dochter. Wat een ervaring, alle spanning en angst was in een keer weg bij het zien van 2 gezonde kindjes. Wel zou ons geduld nog op de proef gesteld worden. Het zou nog eens 9 weken duren voordat onze kinderen vanuit het ziekenhuis mee naar huis mochten.

 

Wat geweldig om ze thuis te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.