Winter van 2021 in Hummelo

Eindelijk echt winter in Hummelo. 2015 was de laatste keer dat we echt een beetje sneeuw hebben gehad. Maar dit was voor het eerst dat we ons echt een beetje afgesloten voelde. de 30cm sneeuw die viel en de harde oosten wind zorgde voor flinke sneeuwduinen waardoor onze oprit niet meer toegankelijk was. Gelukkig kwam daar Ronald onze vriend en buurman met zijn trekker met voorlader en heeft ons bevrijd!

Ronald Pelgrom, is de held die ons weer bevrijd!

Voor onze kinderen van 4 jaar oud, is dit de eerste echt beleving van sneeuw. Ze vinden het heerlijk, ze willen eigenlijk alleen maar buiten spelen in de sneeuw. wij staan met koude handen en voeten buiten, zij hebben nergens last van schijnbaar.

Na een week met flink vorst en sneeuw, breekt dan ook het zonnetje door, dit zijn ideale schaats en slee dagen. overdag lekker buiten en smiddags aan de Gluhwein. wat hebben we genoten. Nu de vorst periode is afgelopen kijken we uit naar de lente!

13 feb 2021, Sneeuw op Balderbroek in Hummelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.