Huis te koop

Het begint bij een droom, maar ik wilde de droom graag uit laten komen, nog geen idee of het zou lukken maar de eerste stap zou zijn; ons huis te koop zetten.van halewijnlaan_Page_1

Na lang twijfelen (zeker een jaar) hebben we de stap gezet om ons huisje te koop te zetten. Onze onderburen hadden net hun huis verkocht een maand na dat ze het te koop hadden gezet. Kortom; we hadden goede hoop dat ook wij snel ons huis kwijt zouden zijn. het is immers een mooi appartement, goed onderhouden, veel licht en een fijne sfeer.

Na wat langer dan we verwacht hadden hebben we na 4,5 maand dan toch ons huisje verkocht, en dat kwam goed uit…. want we hadden al iets nieuws gevonden, iets ongelofelijks. Zo ongelofelijk dat we ons niet konden voorstellen dat het binnen ons bereik lag… na 5 maanden hopen, bidden en fantaseren lijkt het waarheid te gaan worden.

Post navigation

  1 comment for “Huis te koop

  1. Carel
    18 december 2014 at 11:17

    Wat geweldig, ben ape trots op jullie! Blijf in jullie droom geloven, heerlijk! Veel liefs en succes,
    Pap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.